Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Therése Karjalainen - 18 maj 2009 14:59

Ja, då kan man väl inte längre kalla sig för ungdom, även om man fortfarande känner sig som det... Men det är väl så att man är inte äldre än man gör sig;)

I helgen hade vi kalas för släkten nere i Bengtsfors så dagens blogg får bjuda på lite bilder från den mycket trevliga dagen! Fick en VÄLDIGT glad överraskning när Jimmy och pappa kom dragandes på en båt hem till mamma o pappa på lördag kväll. Blev ju lite putt på Jimmy förra veckan när han helt plötsligt sålde vår gamla skruttbåt, men nu förstår jag ju varför;) Passade på att provköra båten ut till kyrkan på lördag kväll. Tyvärr är det ju så att min födelsedag är dagen efter Johans dödsdag så det är alltid lite kluvna känslor inför de här dagarna, därför känns det alltid bra att åka ut till kyrkan först med lite fina blommor och så.

På söndagen blev det då kalas med släkten. Jimmys morfar hade med sig dragspelet och bjöd på mycket trevlig underhållning! Toppenväder hade vi också så det var en mycket lyckad dag. Kul att så många kunde komma och tusen tack för alla fina presenter!

Nya båten

Jimmy gillar den nya båten!

Daniel och Jimmy provkör

Samling på bryggan

Erik (Jimmys morfar) och jag

Erik, mormor och Lena står för underhållningen

Bröder och kusiner med respektive

Familjen Karjalainen

Mormor och morfar

Mormor och morfar med barnbarn

Jobbigt med kalas...;)


Ovido - Quiz & Flashcards