Alla inlägg den 30 maj 2009

Av Therése Karjalainen - 30 maj 2009 23:18

Idag har vi varit på Karlstads bhk o gjort debuten i lydnadsklass 2! Var ensam i min klass så Kira fick ligga själv på platsen och det var inga problem alls, skönt! Det var ju smällhett idag och det stekte på bra ute på planen, inte bästa förutsättningarna för Kira som kan vara lite loj även i vanliga fall, men jag tycket ändå hon höll ihop bra, duktig tjej! 168 poäng lyckades vi skrapa ihop och det räckte ju till ett 1:a pris! Nu tar vi paus från lydnaden ett tag och satsar för fullt på jakten och konditionsträning.


Den sista tiden har det verkligen varit full rulle och det känns framförallt på morgnarna, SÅ jobbigt att ta sig ur sängen. Just då känns det som man skulle kunna sova ett dygn...:)

Förra helgen var det ju mitt 30-årskalas här hemma. Vi hade supertrevligt och det var jätteskoj att så många kunde och ville komma! Tusen, tusen tack för alla fina presenter!!

Söndagen var lite seg, blev bara till att röja upp efter festen och någon kort promenad med hundarna, sedan var det soffläge som gällde;)


Då jag har haft lite aningar om att det har varit något skumt med Kira så har jag varit iväg med henne till Siv-Laila, en hundfysioterapaut utanför Årjäng. Hon bekräftade mina misstankar om att Kira har lite ont i ryggen, så det blev behandling med akupunktur och massage. Ska fortsätta massera hemma och så ska vi på återbesök ett par gånger till så hoppas vi att det blir bättre. Tänkte även försöka komma igång med simträningen nu när det har blivit tillräckligt varmt i vattnet. Måste se till att få Hjördis sjösatt bara:)


Igår kväll fick vi hjälp av Magnus att sjösätta vår nya båt, tusen tack för hjälpen! Så i em blev det några timmar på sjön i det underbara vädret! Hade med oss matsäck, gott att dricka och ben till hundarna, så vi bara njöt! Hade hoppats på att få in några bilder men tyvärr är inte datorn o jag riktigt överens idag så det får bli en annan dag...


SUPERGRATTIS IDAG TILL MALIN OCH KENO SOM FIXADE UPPFLYTTNINGEN TILL EKL SPÅR!!! Jag är SÅ glad för er skull!!

GRATTIS även till Terese med Moha som fick 1:a pris i lkl 1 idag!


Nu är det godnatt:)

Ovido - Quiz & Flashcards