Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Therése Karjalainen - 24 juni 2009 20:20

Nu är det verkligen sommar ute, härligt!


Förra helgen var det midsommarfirande hemma hos Mari och Anders på fredag kväll. Trevligt sällskap, god mat och dryck, kubbspel och badtunna. Kan det bli bättre? Supertrevligt hade vi det, tack Mari o Anders!


På lördagen blev det hyfsat lugnt. En simtur med hundarna på kvällen och lite vattendirigering för Kira såklart;)


Söndag fm tillbringades uppe i Ransberg. Jimmy skulle dit o köra enduro så då passade jag på att hänga med och träna lite vid ett fint tjärn som finns i närheten. Det blev... TADA.. vattendirigering för Kira plus ett ganska tungt sök där Holly också fick vara med. Sedan blev det korvgríllning innan hemfärd. Blev en kort mellanlandning hemma innan Jimmy och jag åkte in en sväng till Bergvik för att ladda upp med lite mat inför helgen. Slog även till och köpte mig en ny kamera, så förhoppningvis kommer lite mer bilder här framöver när jag har lärt mig hur den funkar;)


På måndag jobbade jag sent som vanligt. Hann med en cykeltur med Kira och en rejäl städning av bilen, mycket välbehövligt...


Igår blev det simträning för bägge hundarna igen och såklart en vattendirigering för Kira! (vore väl skam om vi inte fixar den på proven i höst;)


Idag blir det en lång dag... Upp 5 imorse, va på jobbet vid 6. Hann frisera Hollys fötter innan jag öppnade dagis. Sedan har det rullat på i ett hela dagen. Direkt efter jobbet hämtade jag upp Jimmy i Säffle där han jobbar för tillfället, för vidare färd ner till Bengtsfors. Ska lämna av hundarna här för imorgon drar vi iväg på festival! För första gången i mitt 30-åriga liv! Oj oj, undrar hur det slutar... Men det ska bli riktigt skoj, har sett fram emot detta länge! Underbart väder får vi i alla fall, det är ju en bra start!

Jimmy skulle passa på att byta ett par delar på bilen nu när vi ändå är i Bengtsfors och självklart ska det krångla så vi får väl se när vi kommer hem inatt...


Ha det gott!

Ovido - Quiz & Flashcards