Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Therése Karjalainen - 30 juni 2009 20:29

I torsdags morse bar det iväg till Borlänge för sommarens händelse, Peace&Love festivalen! Vi hade med oss husvagnen och bodde på en camping några kilometer utanför stan. Ångrade inte valet av boplats när vi åkte förbi och såg festivalcampingen där tälten stod packade som sillar i stekande sol;) Förutom ett gäng hårdrockande grannar hade vi det lugnt o skönt.. Ett stenkast ner till Dalälven bara, så där tillbringades några timmar:) Träffade på några trevliga grabbar från Örebro som vi var ute och festade med en av kvällarna. På torsdagen var det höjdpunkten när Volbeat spelade! SÅÅ bra, hoppade och studsade i en timme, så hade go träningsvärk i flera dagar sedan;) En helt underbar helg hade vi, hoppas det blir en repris nästa år!


Idag har jag varit hos veterinären med Kira. Har ju misstänkt att något inte står rätt till i ryggen och även tyckt att hon avlastar vänster bakben i vissa situationer. Undersökning och röntgenbilder bekräftade mina misstankar:( Ett ledband i vänster knä är skadat. Förmodligen en gammal skada som håller på att läka, men det syntes tydligt på plåtarna att det inte var helt 100. I ryggen har hon något som tydligen är vanligt på schäfrar, ett större mellanrum mellan två kotor bak i ländryggen såg det ut som. Jag förstod inte riktigt veterinärens beskrivning, men hon ville skicka plåtarna till Strömsholm för bedömning och eventuellt blir det operation:( Fram tills vi får besked från Strömsholm ska hon äta antiinflammatoriskt och ta det lugnt. Som tur var får hon simma, så vi kan fortsätta med simträning och vattendirigeringar;) Stackars lilla gumman... Man tänker ju mycket när det blir såna här grejer, varför har jag inte gått iväg tidigare..? har jag pressat henne för hårt på träning..? Kommer hon bli bra eller blir det begränsningar i resten av livet..?

Men inte så mycket man kan göra just nu mer än att träna henne på rätt sätt och avvakta svaret från Strömsholm...


Kände mig rätt deppig när jag åkte hem, så för att komma på lite andra tankar tog vi en kvällstur med båten och ett dopp i sjön, underbart!

Ovido - Quiz & Flashcards